Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδων φιλικών σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν πρέπει να αποκλείονται από την άνετη και αποτελεσματική χρήση του διαδικτύου. Αποτελεί χρήσιμο στοιχείο για την προώθηση της επιχείρησης σας και ένα ελάχιστο βήμα για ένα διαδίκτυο ανοιχτό σε όλους.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και είναι προσβάσιμες και από άτομα με αναπηρία, δε διαφέρουν από τις σύγχρονες ιστοσελίδες. Η ιστοσελίδα που είναι προσβάσιμη από ΑμεΑ δεν οφείλει να απαντήσει στο δίλημμα "προσβασιμότητα ή αισθητική".

Η μόνη διαφορά που θα παρατηρήσουν οι επισκέπτες που δε χρειάζονται τις πρόσθετες λειτουργίες, είναι το διακριτικό εικονίδιο στο πάνω ή κάτω μέρος της σελίδας. Όσοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, θα το βρουν διαθέσιμο και εύχρηστο σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου.

Οι πρόσθετες λειτουργίες -ανάγνωση κειμένου, επιλογή μεγέθους γραμμάτων, χρωμάτων, αντίθεσης, πλοήγηση από το πληκτρολόγιο- εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας και δεν επηρεάζονται από την επεξεργασία ή τη δημιουργία νέου περιεχομένου. Έτσι, δε  δημιουργούν επιπρόσθετο φόρτο στους διαχειριστές της σελίδας, ενώ δεν αποκλείουν κανέναν από το νέο ή το ανανεωμένο περιεχόμενο. Η προσθήκη της μπάρας προσβασιμότητας δεν επηρεάζει την αισθητική του ιστοτόπου· μάλιστα, έχει αναπτυχθεί με την κατάλληλη τεχνολογία για βέλτιστη προβολή σε συσκευές Desktop, Tablet και Smartphones.

Η εταιρεία μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες διαδικτύου που σχετίζονται με την κατασκευή ενός σύγχρονου ιστοτόπου. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προσαρμόζονται σε φορητές συσκευές, είναι εύκολες στη διαχείριση ακόμα και από μη εξοικειωμένους χρήστες και θα είστε σε θέση να ανανεώνετε το περιεχόμενο σας με πολύ απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις υποδομές που θα δημιουργήσουμε για εσάς.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες προώθησης, διαφήμισης και βελτίωσης της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Οι ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες και σε ΑμεΑ, έχουν την υποχρέωση να πληρούν το πρότυπο WCAG 2.0. Αυτό παρουσιάζει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τις υπόλοιπες σελίδες. Το πρότυπο WCAG 2.0. ορίζει ένα σύνολο κανόνων που καθιστούν την ιστοσελίδα εύχρηστη για τους επισκέπτες, βελτιστοποιεί τη θέση τους στις μηχανές αναζήτησης και συμβάλει στη μελλοντική σταθερότητα του ιστοτόπου, ανεξάρτητα από τα νέα εργαλεία που προκύπτουν από τις εξελίξεις στην τεχονολογία του διαδικτύου.

Παραδείγματα ιστοσελίδων που κατασκευάστηκαν από την Infoscope Hellas, προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0, επιδοτούμενες από προγράμματα ΕΣΠΑ, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας ζητήσετε προσφορά σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

 

 

Προσφορά για ιστοσελίδα προσβάσιμη για ΑμεΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0

Ιστοσελίδες προσβάσιμες σε ΑμΕΑ σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0
Ελληνικά