Ως έμπρακτη αλληλεγγύη στις επιχειρήσεις που πλήττονται σημαντικά από την οικονομική κρίση λόγω COVID 19, η εταιρεία μας παρέχει σε αυτές 20% έκπτωση επί της τελικής τιμής σε όλα τα προϊόντα της σειράς καταγραφικών Meton για το μήνα Σεπτέμβριο.
 
Όπως γνωρίζετε, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται έντονα τα τελευταία χρόνια στο χώρο της εστίασης και του τουρισμού, κλάδοι οι οποίοι πιθανότατα υπέστησαν τη σημαντικότερη οικονομική ζημιά. Ως εκ τούτου, έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης και των σημαντικών προβλημάτων βιωσιμότητας που ενδέχεται να προκύψουν στο άμεσο μέλλον.
 
Σε μια προσπάθεια καταμερισμού της ζημιάς που έχει προκληθεί και την πρόληψη των μελλοντικών προβλημάτων, λαμβάνουμε αυτή την πρωτοβουλία ευελπιστώντας να αναδειχθεί σε ένα χρήσιμο εργαλείο για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση των κινδύνων που βρίσκονται μπροστά μας.
 
Σας βοηθάμε να κρατάτε τα προϊόντα σας ασφαλή. Μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
Η έκπτωση ισχύει για παραγγελίες Σεπτεμβρίου και για όλες τις επιχειρήσεις που έχουν λάβει αποζημίωση ειδικού σκοπού, καθώς και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κρίνονται ως πληττόμενες βάσει ΚΑΔ.
 
Καταγραφή Θερμοκρασίας - Υγρασίας Ψυκτικών Θαλάμων - Αρχείο Καταγραφών - Ειδοποιήσεις Ασφαλείας
Ελληνικά