Εμπλουτίστε τον εκθεσιακό σας χώρο με τη βοήθεια των διαδραστικών εφαρμογών της Infoscope Hellas!

Δώστε τη δυνατότητα στον επισκέπτη σας να έχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιήγησης στο χώρο, αλληλεπιδρώντας με τα μέσα παρουσίασης των εκθεμάτων! Προβάλετε εντυπωσιακά βίντεο σε μεγάλες επιφάνειες και πολυμεσικές πληροφορίες σε οθόνες ενσωματωμένες στα εκθέματα.

Η έκθεση αλληλεπιδρά με τον επισκέπτη με αυτόματη έναρξη προβολής πολυμέσων. Ο επισκέπτης ενημερώνεται σε σταθμούς πληροφοριών και οδηγιών με διαδραστικά Infokiosk, συμπληρώνει το ηλεκτρονικό βιβλίο επισκεπτών και φωτογραφίζεται στα πιο σημαντικά αξιοθέατα και εκθέματα λαμβάνοντας τις φωτογραφίες στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του!

Διαδραστική Έκθεση - Διαδραστικό Μουσείο

Προβολή Πολυμέσων και Διάδραση με τον επισκέπτη

Δώστε τη δυνατότητα στον επισκέπτη σας να έχει μία ολοκληρωμένη εμπειρία περιήγησης στο χώρο, αλληλεπιδρώντας με τα μέσα παρουσίασης των εκθεμάτων, όπως:

  • Εντυπωσιακά βίντεο για προβολή σε μεγάλες επιφάνειες
  • Εικόνες και πληροφορίες σε οθόνες ενσωματωμένες στα εκθέματα ή στον περιβάλλοντα χώρο τους
  • Σταθμοί πληροφοριών και οδηγιών, ηλεκτρονικά βιβλία επισκεπτών
  • Σταθμοί φωτογραφιών με τα σημαντικά εκθέματα - αξιοθέατα

Μέρος των παραπάνω, ακόμη και στο σύνολό τους, μπορούν να λειτουργούν σε αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη:

  • Έναρξη προβολής των κινούμενων εικόνων / βίντεο στους χώρους προβολής μόλις ο επισκέπτης βρεθεί κοντά στο σημείο.
  • Πλοήγηση του χρήστη στις πληροφορίες με απλές κινήσεις των χεριών του.
  • Αλληλεπίδραση των πολυμέσων (εικόνα - ήχος - βίντεο) ανάλογα με τις κινήσεις του σώματός του!
  • Οθόνη αφής για την εύκολη και άνετη πλοήγηση του χρήστη σε πληροφορίες, οδηγίες και παιχνίδια, καταγραφή της εμπειρίας του στο βιβλίο επισκεπτών.

Νέες τεχνολογίες στα μουσεία - Διαδραστική Παρουσίαση Πολυμέσων - Προτάσεις

Είσοδος Εκθεσιακού χώρου - Εισαγωγικός σταθμός πληροφοριών

Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να δει μία σύντομη επισκόπηση του εκθεσιακού χώρου. Προβολή ενός σύντομου βίντεο ή μερικών επιλεγμένων εικόνων (slideshow) που θα τον ενημερώνουν για το περιεχόμενο της έκθεσής, θα τον καθοδηγήσουν σωστά και δε θα τον καθυστερήσουν στην είσοδο.

Σταθμός προβολής βίντεο σε μεγάλη επιφάνεια - Video Wall

Σταθμός προβολής βίντεο σε μεγάλη επιφάνεια - Προβολή Προτζέκτορα

Η προβολή κινούμενης εικόνας υψηλής ευκρίνειας σε μεγάλες επιφάνειες είναι μία εντυπωσιακή εμπειρία. Δώστε στον επισκέπτη τη δυνατότητα να απολαύσει αυτό το θέαμα στο πιο ευρύχωρο και υποβλητικό σημείο της έκθεσής σας.

Infokiosk - Διαδραστικός σταθμός πληροφοριών - Πολυμέσων

Με απλές κινήσεις των χεριών του, ο επισκέπτης μπορεί να πλοηγηθεί στις πληροφορίες της έκθεσης σας μέσω διαδραστικού δυναμικού Infokiosk, δίνοντας έμφαση σε αυτά που τον ενδιαφέρουν περισσότερο.

Σταθμός φωτογραφιών σε σημαντικά εκθέματα και αξιοθέατα

Οι περισσότεροι επισκέπτες επιθυμούν φωτογραφίες με τα σημαντικά εκθέματα και τα ιδιαίτερα αξιοθέατα. Πλέον μπορείτε να τις προσφέρετε εσείς! Με προεγκατεστημένες κάμερες που θα εστιάζουν στο σημείο και δυνατότητα του επισκέπτη να επιλέξει το χρόνο φωτογράφισής του.

Κατόπιν ο χρήστης θα είναι σε θέση να αποστείλει τη φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο ηλεκτρονικό ταχυρδομείο του (e-mail) ή σε μέσο κοινωνικής δικύτωσης από έναν επόμενο σταθμό πληροφοριών.

Διάδραση πολυμεσικών εκθεμάτων με την κίνηση του επισκέπτη

Εντυπωσιάστε τούς επισκέπτες! Μόλις ο επισκέπτης πλησιάσει στο σημείο, η έναρξη ενός πολυμέσου, που απευθύνεται σε αυτόν, θα του τραβήξει την προσοχή!

Η αλληλεπίδραση μπορεί να συνεχιστεί και με την αξιολόγηση των κινήσεων του σώματός του και την ταυτόχρονη προβολή των αντίστοιχων πολυμέσων.

Προβολή εικόνας και ήχου από το εσωτερικό των εκθεμάτων

Δώστε στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δουν το εσωτερικό κάποιου εκθέματος ή ένα τμήμα του που δυσπρόσιτο με τη χρήση μικροκάμερας και οθόνης. Συνδυάστε το με ηχητικά εφέ ή με πραγματικό ήχο που προέρχεται από το εσωτερικό (φυσικά εκθέματα)

Έξοδος τμήματος εκθεσιακού χώρου - Ηλεκτρονικό Βιβλίο Επισκεπτών

Στο τέλος της περιήγησής του, ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει την εμπειρία του, να αποστείλει τις φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό και να συμμετέχει στο βιβλίο επισκεπτών.

Εισαγωγικός σταθμός πληροφοριών - Ηλεκτρονικό Βιβλίο Επισκεπτών - Αξιολόγηση εμπειρίας

Το περιεχόμενο των διαδραστικών πολυμέσων μπορεί εύκολα να τροποποιηθεί μέσω εύχρηστου web περιβάλλοντος από τον υπολογιστή σας!

Ιδανικό για περιοδικές εκθέσεις που απαιτούν διαρκή ανανέωση του περιεχομένου των πληροφοριών και των οδηγιών!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί τη διαδραστική περιήγηση του χώρου σας!

Διαδραστικό Μουσείο - Διάδραση στους εκθεσιακούς χώρους - Νέες τεχνολογίες στα Μουσεία
Ελληνικά