Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στην κατασκευή ιστοτόπων φιλικών και σε άτομα με αναπηρία, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0. Εδώ θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και για τα πλεονεκτήματα που παρουσιάζουν οι ιστότοποι των παρακάτω προδιαγραφών.

Δημιουργία Ιστοσελίδας προσβάσιμης και σε ΑμεΑ - Πρότυπο WCAG 2.0

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε και είναι προσβάσιμες και από άτομα με αναπηρία, δε διαφέρουν από τις σύγχρονες ιστοσελίδες. Η ιστοσελίδα που είναι προσβάσιμη από ΑμεΑ δεν οφείλει να απαντήσει στο δίλημμα "προσβασιμότητα ή αισθητική".

Η μόνη διαφορά που θα παρατηρήσουν οι επισκέπτες που δε χρειάζονται τις πρόσθετες λειτουργίες, είναι το διακριτικό εικονίδιο στο πάνω ή κάτω μέρος της σελίδας. Όσοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, θα το βρουν διαθέσιμο και εύχρηστο σε κάθε σελίδα του ιστοτόπου.

Οι πρόσθετες λειτουργίες -ανάγνωση κειμένου, επιλογή μεγέθους γραμμάτων, χρωμάτων, αντίθεσης, πλοήγηση από το πληκτρολόγιο- εγκαθίστανται σε όλες τις ενότητες της ιστοσελίδας και δεν επηρεάζονται από την επεξεργασία ή τη δημιουργία νέου περιεχομένου. Έτσι, δε  δημιουργούν επιπρόσθετο φόρτο στους διαχειριστές της σελίδας, ενώ δεν αποκλείουν κανέναν από το νέο ή το ανανεωμένο περιεχόμενο. Η προσθήκη της μπάρας προσβασιμότητας δεν επηρεάζει την αισθητική του ιστοτόπου· μάλιστα, έχει αναπτυχθεί με την κατάλληλη τεχνολογία για βέλτιστη προβολή σε συσκευές Desktop, Tablet και Smartphones.

Η εταιρεία μας παρέχει όλες τις υπηρεσίες διαδικτύου που σχετίζονται με την κατασκευή ενός σύγχρονου ιστοτόπου. Οι ιστοσελίδες που δημιουργούμε προσαρμόζονται σε φορητές συσκευές, είναι εύκολες στη διαχείριση ακόμα και από μη εξοικειωμένους χρήστες και θα είστε σε θέση να ανανεώνετε το περιεχόμενο σας με πολύ απλό τρόπο, χρησιμοποιώντας τις υποδομές που θα δημιουργήσουμε για εσάς.

Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες προώθησης, διαφήμισης και βελτίωσης της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Οι ιστοσελίδες που είναι προσβάσιμες και σε ΑμεΑ, έχουν την υποχρέωση να πληρούν το πρότυπο WCAG 2.0. Αυτό παρουσιάζει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων σε σύγκριση με τις υπόλοιπες σελίδες. Το πρότυπο WCAG 2.0. ορίζει ένα σύνολο κανόνων που καθιστούν την ιστοσελίδα εύχρηστη για τους επισκέπτες, βελτιστοποιεί τη θέση τους στις μηχανές αναζήτησης και συμβάλει στη μελλοντική σταθερότητα του ιστοτόπου, ανεξάρτητα από τα νέα εργαλεία που προκύπτουν από τις εξελίξεις στην τεχονολογία του διαδικτύου.

Δείτε περισσότερα τα πλεονεκτήματα του προτύπου WCAG 2.0

Προγράμματα επιδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΣΠΑ)

Βοηθάμε την επιχείρηση σας να συμμετέχει σε προγράμματα επιδότησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να τηρείται πλήρως ο συγκεκριμένος όρος ένταξης. Παρέχουμε πλήρη συμβατότητα με τις απαραίτητες προϋποθέσεις του αντίστοιχου προγράμματος επιδότησης.

Μπορείτε να διαπιστώσετε την εξειδίκευση της εταιρείας μας στο συγκεκριμένο τομέα, ρίχνοντας μια ματιά στο portfolio μας.

Ιστοσελίδες προσβάσιμες σε ΑμεΑ, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0, επιδοτούμενες από προγράμματα ΕΣΠΑ:

Wordpress - Joomla - Drupal

Μπορούμε να δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας σε όποια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες επιθυμείτε, εφόσον έχετε εξοικείωση με κάποια από αυτές και θέλετε στη νέα σελίδα σας να χρησιμοποιήσουμε το CMS της αρεσκείας σας.

Προσαρμογή Υφιστάμενης Ιστοσελίδας σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0

Αν διαθέτετε ιστοσελίδα και θέλετε να τη διατηρήσετε, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την προσαρμογή της ώστε να είναι κατάλληλη και για ΑμεΑ.

H προσαρμογή είναι συμβατή με όλες τις πλατφόρμες - CMS

Δημοφιλείς πλατφόρμες - CMS

  • Wordpress
  • Drupal
  • Joomla

Custom CMS

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη σελίδα σας, ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε ένα δικό σας CMS.

Απλές Δυναμικές Σελίδες

Είμαστε σε θέση να προσθέσουμε τις επιλογές προσβασιμότητας σε ΑμεΑ ακόμη και σε μια απλή δυναμική σελίδα που έχει κατασκευαστεί απλά με κώδικα Html και Javascript.

Διόρθωση Σφαλμάτων - Βεβαιώσεις Ελέγχου - Checker

H προσαρμογή της σελίδας συμπεριλαμβάνει τη διόρθωση των σφαλμάτων όπως επιβάλει το πρότυπο, καθώς και την εξασφάλιση των αντίστοιχων βεβαιώσεων από τον checker που επιθυμείτε. Αναλαμβάνουμε επίσης την παροχή των απαραίτητων βεβαιώσεων για τα προγράμματα των επιδοτήσεων.

Δείτε περισσότερες ιστοσελίδες προσβάσιμες σε ΑμεΑ στο portfolio μας, στην αντίστοιχη ενότητα.

Παραδείγματα ιστοσελίδων που προσαρμόστηκαν απο την Infoscope Hellas, ώστε είναι προσβάσιμες σε άτομα με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0, επιδοτούμενες από προγράμματα ΕΣΠΑ:

Διαβάστε περισσότερα για την προσαρμογή της υπάρχουσας σελίδας σας σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

 

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα επικοινωνίας για να μας ζητήσετε προσφορά σύμφωνη με τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

Υπηρεσίες

Σχετικά προϊόντα: Οικονομικά πακέτα ιστοσελίδων

Ιστοσελίδα - Ιστοσελίδες Κατάλληλες για ΑΜΕΑ: Προσαρμογή-Κατασκευή

Δείτε εδώ όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Infoscope Hellas

 

Πρότυπο WCAG 2.0, πλεονεκτήματα, προσβασιμότητα, e-accessibility.

 

Μάθετε περισσότερα:

  1. Web Content Accessibility Guidelines: Εισαγωγή στην κατανόηση του προτύπου WCAG 2.0

  2. Προσβασιμότητα στο διαδίκτυο

  3. E-Accessibility

  4. Πλεονεκτήματα Ιστοσελίδων σύμφωνων με το πρότυπο WCAG 2.0

Ιστοσελίδες: Κατασκευή, αναβάθμιση, προσαρμογή - Συμμόρφωση με το πρότυπο WCAG 2.0
Ελληνικά